‘Geen plannen’ voor prijsverlaging Nintendo Switch in Verenigde Staten na prijsdaling in Europa

Met de Nintendo Switch OLED om de hoek, zag Nintendo het onlangs gepast om de prijs van de Switch te verlagen naar ¬£ 259,99 in het VK en ‚ā¨ 299,99 in Europa. Het lijkt er niet op dat een Switch-prijsdaling in de VS zal volgen, althans niet op korte termijn.

In een nieuwe verklaring vertelde Nintendo aan Axios-verslaggever Stephen Totilo dat er “geen plannen” zijn voor een prijsdaling in de VS. Het zal voorlopig op $ 299 blijven.

“De aanpassing van de handelsprijs is alleen voor de Europese regio. Er zijn geen plannen om de aanbevolen verkoopprijs van de fabrikant voor een Nintendo Switch-model in de VS te wijzigen”, zei een Nintendo-woordvoerder.

Eerder vandaag onthulde de NPD Group dat de Nintendo Switch opnieuw de bestverkochte console van de maand augustus was en de bestverkochte console van 2021 blijft. De PlayStation 5 heeft momenteel echter de Switch verslaan in termen van dollarverkopen .

Nu de verkoop sterk blijft, ziet Nintendo duidelijk geen reden om de prijs van het basismodel te verlagen, zelfs niet met de verbeterde Switch OLED die minder dan een maand verwijderd is.

Top 25 Nintendo Switch-spellen

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Hubtwente
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart