Star Wars: KOTOR is terug… maar niet op Xbox – ontgrendeld 511

Geliefde originele Xbox-klassieker Star Wars: Knights of the Old Republic (ook bekend als KOTOR) is terug als… een getimede exclusieve PlayStation 5? We bespreken de vreemde omstandigheden van deze langverwachte revival, van de exclusiviteitsovereenkomst tot de ontwikkelaar erachter en meer. Plus: we krijgen zin in de volgende multiplayer-testvlucht van Halo Infinite, de next-gen-editie van Grand Theft Auto 5 wordt uitgesteld, en meer!

Abonneer je op een van je favoriete podcast-feeds, om ons nieuwe YouTube-kanaal, of pak een MP3-download van de aflevering van deze week. Bekijk voor meer geweldige inhoud onze Halo Infinite Flight-prestatievoorbeeld, die een diepgaande technische analyse doet van het nog in ontwikkeling zijnde deel van Halo Infinite-multiplayer:

Oh en je kunt worden vermeld op Unlocked door ons een video Loot Box-vraag te tweeten! Tweet je vraag en tag Ryan op @DMC_Ryan!

Bekijk voor meer next-gen-dekking onze Xbox Series X-recensie, onze Xbox Series S-recensie en onze PS5-recensie.

Ryan McCaffrey is IGN’s uitvoerend redacteur van previews en gastheer van zowel IGN’s wekelijkse Xbox-show, Podcast ontgrendeld, evenals onze maandelijkse (-achtige) interviewshow, IGN ongefilterd. Hij is een jongen uit North Jersey, dus het is “Taylor ham”, niet “varkensbroodje”. Bespreek het met hem op Twitter op @DMC_Ryan.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Hubtwente
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart